Štedljive usluge

Kada ste kod kuće i konačno uživate u dokolici, pravi je trenutak za duge razgovore sa dragim osobama. Tu je fiksni telefon ali i naše štedljive usluge da, ukoliko tokom razgovora zaboravite na vreme, ne brinete o visini mesečnog računa.

slika

Štedljive usluge Noćni razgovoriPozivi sa fiksnog ka mobilnom i InoCall Plus su namenjene vama koji volite duge noćne razgovore, koji često sa fiksnog pozivate mobilni ili imate rođake i prijatelje u inostranstvu. 

Noćni razgovori

Ako ste navikli da razgovarate u večernjim satima, odaberite uslugu Noćni razgovori i pred vama su neograničeni telefonski razgovori!

Ne morate da vodite računa koliko dugo razgovarate, jer će cena svih vaših razgovora koje obavite u periodu od 21.00 do 07.00 časova, uvek biti 0 evra. Jedino što plaćate je mesečna naknada u iznosu od 0,93 €. Usluga se odnosi na pozive upućene sa vašeg fiksnog telefona ka fiksnim brojevima u mts fiksnoj mreži.

Aktivacija

Noćne razgovore možete da aktivirate od kuće, pozivanjem Kontakt centra 19933, slanjem mejla na info@mtsdoo.net ili odlaskom u neku od naših poslovnica. Ukoliko do kraja meseca ne izvršite deaktivaciju, usluga će vam biti automatski aktivirana i za naredni mesec.

Deaktivaciju možete izvršiti u svakom trenutku pozivanjem Kontakt centra 19933. Bez obzira na to kog datuma u tekućem mesecu ste izvršili deaktivaciju, Noćne razgovore možete koristiti do kraja tekućeg meseca za koji plaćate naknadu. Deaktivacija usluge važi od prvog dana narednog meseca.

Pozivi sa fiksnog ka mobilnom

Ukoliko često pozivate mobilne brojeve sa vašeg fiksnog telefona, usluga Pozivi sa fiksnog telefona ka mobilnom je idealna za vas.

Uz naknadu od samo 0,93 € ova usluga vam omogućava znatno jeftinije razgovore kada sa fiksnog telefona pozivate mobilne brojeve u domaćem saobraćaju. Uspostava veze se ne naplaćuje, a minut razgovora plaćate samo 0,04 €. Obračunski interval je 60s + 1s.

Aktivacija

Pozivi sa fiksnog ka mobilnom možete da aktivirate od kuće, pozivanjem Kontakt centra 19933, slanjem mejla na info@mtsdoo.net ili odlaskom u neku od naših poslovnica. Ukoliko do kraja meseca ne izvršite deaktivaciju, usluga će vam biti automatski aktivirana i za naredni mesec.

Deaktivaciju možete izvršiti u svakom trenutku pozivanjem Kontakt centra 19933. Bez obzira na to kog datuma u tekućem mesecu ste izvršili deaktivaciju, uslugu Pozivi sa fiksnog ka mobilnom možete koristiti do kraja tekućeg meseca za koji plaćate naknadu. Deaktivacija usluge važi od prvog dana narednog meseca.

slika

Inno Call plus

Ukoliko često pozivate rodbinu i prijatelje u inostranstvu, preporučujemo vam InoCall Plus uslugu koja vam omogućava da po znatno nižim cenama obavljate međunarodne pozive sa vašeg fiksnog telefona.

Mesečna naknada za dodatne fiksne linije se plaća putem Box računa i iznosi 250,00 dinara po liniji. Naknada za naredni mesec se automatski obnavlja. 

Ovu naknadu ne plaćate za osnovnu fiksnu liniju koja je sastavni deo Box paketa.

Da biste uključili dodatnu fiksnu liniju u Box paket, potrebno je da dođite u najbližu mts poslovnicu. 

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 8,00 dinara po minutu.

Ostali saobraćaj za fiksnu telefoniju i sve dodatne usluge se naplaćuju prema zvaničnom cenovniku

Destinacije i cene Aktivacija

 

InoCall Plus uslugu možete da aktivirate od kuće, pozivanjem Kontakt centra 19933, slanjem mejla na info@mtsdoo.net ili odlaskom u neku od naših poslovnica. Ukoliko do kraja meseca ne izvršite deaktivaciju, usluga će vam biti automatski aktivirana i za naredni mesec.

Deaktivaciju možete izvršiti u svakom trenutku pozivanjem Kontakt centra 19933. Bez obzira na to kog datuma u tekućem mesecu ste izvršili deaktivaciju, InoCall Plus uslugu možete koristiti do kraja tekućeg meseca za koji plaćate naknadu. Deaktivacija usluge važi od prvog dana narednog meseca.

Navedene cene su u evrima i prikazane sa porezom.