slika

Obogatite vaš BOX mobilnom tarifom po želji!

Odabranom BOX paketu možete da pridružite mobilnu liniju sa L, XL, XXL i MEGA tarifom. Naknada za mobilnu liniju nije uključena u naknadu za BOX paket. Plaćanje se vrši putem jednog računa, s tim što će naknada za BOX i naknada za postpejd tarifu biti prikazane kao zasebne stavke na računu.

Ukoliko se odlučite za neku od navedenih postpejd tarifa, na raspolaganju su vam brojne promotivne povoljnosti.

 

Izuzetno povoljna ponuda - 50% niža naknada + minuti ka svima i za m:tel mreže

 • Promotivni postpejd popust od 50% na mesečnu naknadu za tarifu koju vezujete za BOX paket. 
 • BOX popust – dodatnih 10% - Ukoliko uzimate samo tarifu, dodatnih 10% se sabira sa prethodnim promotivnim popustom od 40% (ukupno 50% popusta na naknadu za tarifu).
  Ukoliko se odlučite da uz tarifu kupite i mobilni uređaj po promotivnoj ceni već od 0,01 €, cena mesečne naknade za tarifu biće vam umanjena za 10%.

  I ukoliko ste iskoristili prvu povoljnost - ukupno 50% popusta na naknadu, a tokom ugovora želite da kupite i mobilni uređaj po ceni već od 0,01 €, to možete da uradite u svakom trenutku, uz novi ugovor za istu ili veću tarifu (ovo podrazumeva novi ugovor na 24 meseca za BOX paket).

 • Odabrani uređaj u okviru odgovarajuće postpejd tarife možete kupiti na 24 mesečne rate.

  Ako ste iskoristili drugu povoljnost – tarifa + mobilni uređaj + 10% na naknadu – tokom trajanja ugovora ne možete da pređete na povoljnost ukupno 50% popusta na naknadu.

  Navedene povoljnosti važe ukoliko tarifu L, XL, XXL i MEGA pridružite BOX paketu.

 • Uz sve navedene povoljnosti, ukoliko se odlučite da odabranom BOX paketu priključite mobilnu liniju sa L, XL, XXL ili MEGA tarifom, očekuje vas još jedna povoljnost – ove tarife imaju posebne minute za razgovore sa m:tel mrežama. Minuti iz nacionalnog saobraćaja ne koriste se za m:tel mreže. Za m:tel mreže možete da koristite m:tel minute navedene u tabeli.
 • Ukoliko potrošite raspoloživu količinu internet saobraćaja u okviru naknade za tarifu, do kraja meseca možete da koristite internet po smanjenoj brzini protoka do 64/32kbps, na osnovu usluge Net limit po ceni od 0,78€ mesečno.